Контакт

Достапноста  и транспарентноста се наш стандард
Ул. Фрaнклин Рузвелт бр.51 
1000 Скопје
info@hto.org.mk
+389 75 255 521

Испрати порака

Вообичаено, се трудиме да одоговриме на сите ваши пораки во рок од неколку часа. Доколку ви е итно потревен одговор, контактирајте нè телефонски.