HTO – ОДС дел од грантистите на Цивика Мобилитас

HTO – ОДС дел од грантистите на Цивика Мобилитас

Се радуваме што ќе бидеме дел од грантистите на Цивика Мобилитас, како едни од добитниците на мали акциски грантови.

Честитки за останатите организации:

🔹 Housing and Tenants Organization 

🔹 National Council for Gender Equality Macedonia

🔹 Фондација за развој на мали и средни претпријатија – Куманово 

🔹 Angelcats sanctuary 

🔹 Klubi alpin bjeshkatar “Struga”

🔹 Здружение за поддршка, интеграција и ресоцијализација ЛИНК

🔹 Rubikon Zdruzenie na gragjani

За секторите во кои ќе дејствуваат и нивните акции, прочитајте на следниот линк:

https://civicamobilitas.mk/vesti/dodeleni-sedum-novi-mali-grantovi-za-graganskite-organizatsii/?fbclid=IwAR2GIZz1pp9W0fyGfqmpWEcm563b9ffzorZh6vOcGdo0Wq21T11ZQ5kGAsY

No Comments

Post A Comment