ОДС – членка на IUT

ODS-clenka-na-IUT

ОДС – членка на IUT

ОДС официјално – членка на Интернационалната Унија на Станари IUT International Union of Tenants.

Среќни сме што сме дел од глобалното семејство на организации кои ги застапуваат потстанарските права и работат на унапредување на условите за домување во светот.

„Правата на домување во движење“ - проект и соработка со Olof Palme Intermational Center

No Comments

Post A Comment