Што се случува со родовата еднаквост во време на криза и конфликти?

freja

Што се случува со родовата еднаквост во време на криза и конфликти?

„Што се случува со родовата еднаквост во време на криза и конфликти?
 
freja
 
 е еден од семинарите организиран од Freja Forum Foundation во рамки на Алмедален, фестивал на демократската недела во Шведска. 
фреја
No Comments

Post A Comment