Конференции

Ви благодариме на сите кои бевте дел од Конференција на ОДС, одржана на 26ти октомври, каде разговаравме за состојбата со домувањето во Македонија, регионот, ЕУ и глобално. Имавме прекрасни гости говорници кои ги споделија добрите практики во нивните земји, предизвиците со кои се соочуваат и...