движење Tag

На 17 август ја објавивме веста за продолжување на соработката со Olof Palme International Center  на која сме навистина горди!Ова партнерство и проектот „Правата на домување во движење“, се залагаат за да создадат платформа за застапување на правата на станарите, креирање на движење на станарите...