Kонференцијата „Аспектите на домувањето и правата на станарите“

Kонференцијата „Аспектите на домувањето и правата на станарите“

Ве покануваме на конференцијата „Аспектите на домувањето и правата на станарите“, која ќе се одржи на 26ти октомври, онлајн на платформата Zoom.
На конференцијата ќе ги претставиме резултатите од спроведеното истражување на постоечките законски регулативи и перцепцијата на граѓаните во нашата земја. Ќе имаме и можност да ги слушнеме нашите гости говорници кои ќе споделат добри практики и искуства од регионот и ЕУ.
За да се регистрирате на настанот, ве молиме пополнете ја оваа форма тука: https://forms.gle/BCGsWnuYDUrwd2378

No Comments

Post A Comment