ОДС во посета на Шведската Амбасада

ОДС во посета на Шведската Амбасада

ОДС во посета на Шведската Амбасада

ОДС во посета на Шведската Амбасада (Embassy of Sweden in Skopje ) заедно со  партнерите од Hyresgästföreningen . На средбата разговаравме како може да ја унапредиме состојбата со домувањето и станарските права во Македонија учејќи од добрите модели на домување во Шведска.

Им благодариме на Шведската Амбасада во Скопје за нивната љубезност и соработка. 

„Правата на домување во движење“ - проект и соработка со Olof Palme Intermational Center

No Comments

Post A Comment