ОДС на фестивалот на Civika Mobilitas

ODS-CivikaMobilitas

ОДС на фестивалот на Civika Mobilitas

ОДС дел од фестифалот на Civica Mobilitas !
 
Бевме присутни со свој штанд на кој споделивме информации за нашите активности и можност да станете член на организацијата.
CivikaMobilitas
Фестивалот беше исполнет со прекрасна програма и претставници на околу 100 граѓански организации.
 
Голема благодарност до Civica Mobilitas за укажаната можност да бидеме дел од Civica Mobilitas и овој прекрасен настан.
No Comments

Post A Comment