ОДС и Censor – работна средба

ОДС и Censor – работна средба

ОДС и Censor одржаа работна среба.
 
 
Пред се им благодариме на нашите партнери Censor од Босна и Херцеговина за вчерашната работна средба.
Продолжуваме да работиме на правните аспекти на домувањето и подготовката на капацитетите на ОДС за застапување на правата на потстанарите во Македонија.
 
Благодарност до Olof Palme International Center за можноста оваа работна средба да се реализира.
No Comments

Post A Comment