ОДС гости во БиХ

ОДС гости во БиХ

Благодарност до нашите партнери од Босна и Херцеговина Censor и Gender in Housing за нивното гостопримство и споделените знаења за родовите искуства во домувањето.

 

Работната средба ни донесе нови видици, но и ни потврди важни теми.

Линк од оригиналната објава ТУКА 

No Comments

Post A Comment