Регионален форум за домување

Регионален форум за домување

ОДС е дел од Регионалниот форум за домување, каде нашата претседателка Маја Сталеска зборуваше за домувањето во нашата земја.

Линк до оригиналната објава.  

 

No Comments

Post A Comment